KLANTENSERVICE

Heb je vragen over onze producten of leveringen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

 

Bien-Aimé

Drentesingel 25  6835 HG  Arnhem

T. 026 - 3792545 | Mobiel: 06 - 33693393   

E-mail: info@demooistetrouwringen.nl

 

Hoe retourneer ik mijn producten?

PRODUCTEN RETOURNEREN

Wanneer een product niet naar tevredenheid is, dan kan je je bestelling retourneren. Onderstaand tref je een instructie:

  • vul bij Postcode jouw eigen postcode in;
  • vul bij Tracking nummer, jouw track nummer in welke je hebt ontvangen bij de bestelling. De overige gegevens worden vanzelf aangevuld.

Klik hier om het retoursproces te starten:  Retour indienen  

Retourneer binnen 14 dagen

Bent je niet tevreden over het bestelde artikel, dan kan je jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren vanaf de dag van ontvangst. Bestellingen dienen compleet en (voor zover redelijkerwijs mogelijk) in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Wij verzoeken je vriendelijk om direct na ontvangst van het artikel te controleren of deze onbeschadigd en compleet geleverd is. Indien dit niet het geval is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om dit te melden Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden:

 

  1. producten waarin op verzoek gegraveerd is door u als klant
  2. producten die op maat gemaakt zijn.

Retourneer restricties

Binnen de zichttermijn van 14 dagen heb je het recht je aankoop te beoordelen. Als echter blijkt dat het aan ons geretourneerde artikel voor andere doeleinden is gebruikt (bijvoorbeeld: het dragen ervan, waardoor draagschade is ontstaan), dan kan er een eventuele waardevermindering in rekening worden gebracht. Wanneer de schade onherstelbaar blijkt te zijn, dan kunnen wij besluiten de retour te weigeren en het artikel weer naar je terug te sturen.

 

  • De terugbetaling wordt zo spoedig mogelijk in orde gemaakt, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop. U krijgt hierbij alle gemaakte kosten vergoedt. De kosten voor het retourzenden zijn voor uw eigen rekening, tenzij het door u ontvangen product beschadigingen bevat of u het verkeerde artikel heeft ontvangen. In dat geval zullen wij de door u gemaakte verzendkosten achteraf aan u vergoeden. Hiermee voldoen wij aan de Nederlandse Wet.
  • De retourzendingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en beoordeeld, zodra uw retourzending in behandeling wordt genomen, ontvangt u bericht per e-mail. De verwerking duurt maximaal 14 dagen.

Actie Trouwringen